Kerstmis

Het leukste aan kerst waren de voorbereidingen. In het begin stond er nog een eenvoudig kerststukje op tafel en werd er een menukaart gemaakt. Geen computers en printers in die tijd dus ook dat betekende nog heel wat avonden knippen en plakken en typen op een eenvoudige typemachine.

Ieder jaar werden de kerstversieringen ingewikkelder en het was geen uitzondering dat er in september al mee werd begonnen.
Grote kerststukken stonden overal en op de tafels de stukken met b.v. lantaarntjes of een arreslee met twee herten. Avonden lang werden er b.v. stukjes piepschuim aan touwtjes geregen om sneeuw na te bootsen of andere grote projecten aangepakt. Op de foto's is het resultaat goed te zien.
Zakken vol glitter en blikken vol lijm en verf waren nodig om het allemaal te maken en er waren dagen dat vrijwel iedereen wel hier en daar wat glitter in zijn haar had. Er waren altijd voldoende vrijwilligers die het leuk vonden om te helpen.

Maandenlang verdween Jabaaij op zaterdag en zondag hele dagen naar de knutselruimte om te zagen, lijmen, timmeren en verven

Op de avond zelf werden altijd een aantal directieleden met aanhang van de PTT uitgenodigd en dat maakte het spannend en bijzonder want iedereen wilde goed voor de dag komen.
Na afloop van het kerstdiner mochten de genodigden een kerststuk uitzoeken om mee te nemen en dat deden ze graag.